Syksyn 2023 kurssit

ILMOITTAUDU NYT!

BH-KOULUTUS

BH-koulutus Parikkalan raviradalla (Opintie 12) tiistaina 22.8. klo 18.00 ja torstaina 24.8. klo 18.00 sekä kolmannen kerran kurssilaiset sopivat kouluttajan kanssa. Lisäkerrat Punkaharjulla ryhmän pyynnöstä. Jäsenille
ilmainen, ei-jäsenille 30,00 € / kurssi. Kouluttajana toimii Mirja Konnu. Koulutukseen sopii kuusi koirakkoa.
Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2023 mennessä kaakonkoiraharrastajat@outlook.com, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

BH-KURSSI/PK-TOTTIS

BH-Kurssi/PK-tottis: Kurssi käyttäytymiskokeeseen tähtääville, tai muuten tottiksesta innostuneille koirakoille, joilla on tavoitteena suorittaa käyttäytymiskoe (koulutustunnus BH). Kurssille saavat osallistua kaikenrotuiset nuoret ja aikuiset rokotetut koirat. Kurssilla voi olla eritasoisia koiria, kuitenkin mielellään tottelevaisuuden alkeet
(koirakko tietää mitä tarkoittaa seuraa, istu, maahan) jokaiselle harjoittelu ohjeet koiran ja ohjaajan tason
mukaan. Kurssille voi tulla harjoittelemaan myös PK-tottista jos BH-koe on suoritettu.
Mitä käyttäytymiskokeeseen kuuluu: toisen koiran suorittaessa kaaviota, toinen on paikallamakuussa. Kaupunkiosuudessa mitataan koiran käyttäytymistä liikenteessä ja taajamaolosuhteissa, koirakko kohtaa mm.
liikennettä ja erilaisia ihmisiä, joihin sen tulisi suhtautua tottuneesti ja positiivisesti.

AGILITY, JATKOKURSSI

Agilityn alkeisiin jatkokurssi Parikkalan raviradalla (Opintie 12) neljänä keskiviikkona viiden viikon aikana, alkaen
23.8.2023 klo 17.30. Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2023 mennessä kaakonkoiraharrastajat@outlook.com, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova vasta, kun osallistumismaksu on
maksettu. Osallistumismaksu jäsenille 40,00 €/kurssi ja ei-jäsenille 70,00 €/kurssi. Ohjaajana Tiina Vihavainen, agilityn apuvalmentaja (AVA1) ja agilityvalmentaja (AVA2). Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään kuusi.
Huom. Kurssi on ensisijaisesti kevään osallistujille, mutta jos tilaa on, muutkin voivat osallistua, myös aivan aloittelijat.

KOIRAN PERUSHALLINTA JA TOTTELEVAISUUS
Koiran perushallinta ja tottelevaisuus Simpeleen Änkilän kentällä (Änkiläntie 153 vastapäätä). lauantaina 26.8. klo 10 – 12 kontakti, palkkaaminen ja seuraaminen. lauantaina 2.9. klo 10 – 12 edellisen kertaus, seuraaminen ja maltti. lauantaina 9.9. klo 10 – 12 edellisten kertaus, häiriössä kontakti, luoksetulo, paikka/maltti.
Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2023 mennessä kaakonkoiraharrastajat@outlook.com, paikat täytetään
ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova vasta, kun osallistumismaksu on maksettu. Osallistumismaksu jäsenille 45,00 €/kurssi ja ei-jäsenille 60,00 €/kurssi. Vähintään kuusi koirakkoa ja maksimi 10 koirakkoa. Kouluttajana toimii Inkeri Kokkonen.

METSÄJÄLKI-HARJOITUKSET
Mejä -harjoitukset sunnuntaina 17.9. klo 9.00 alkaen Tervalammintie 76. Harjoituksen vetää Anna-Liisa Pekonen ja Miia Vilska. Harjoitus on jäsenille ilmainen ja ei-jäsenille 15,00 €. Ilmoittautumiset viimeistään 10.9.2023 mennessä kaakonkoiraharrastajat@outlook.com, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja saa
sähköpostista kysymällä.